UÇAKLI PAKET

İstanbul'dan gidiş - dönüş uçak biletleri ve Türkçe rehberlik hizmetleri dahil.

444 80 92

Sunorama Cruises 

Royal Caribbean - Azamara Cruises - Celebrity Cruises Türkiye Temsilciliği

Caddebostan Mah. Bağdat Caddesi Mengüç Apt. No: 311 K: 1 D: 5 Kadıköy / İstanbul TÜRKİYE

444 80 92

Telefon: 0 216 359 82 20 - 24

Faks: 0 216 359 82 25

cruise@rccl.com.tr 

Whatsapp Destek HattıILETISIM FORMUWhatsapp Danışma Hattı

Formu doldurun biz sizi arayalım

En İyi Programlar, Özel Fiyatlar, Avantajlı Ödeme Seçenekleri ve Erken Rezervasyon Fırsatı

DENİZİN EN EN YENİSİ

Macerayı yeniden tanımlayan ve sıra dışı için yeni bir çıta oluşturan ilk Icon Class gemisi olan yepyeni Icon of the Seas'i keşfedin. Denizdeki en büyük su parkı veya okyanusun üzerinde bir cesaret testi olan Crown's Edge gibi ilklerde en büyük heyecanları yakalayın.

DESTİNASYONLAR

 Miami, Florida

 Philipsburg, St.Maarten 

AİLECE YAPILACAK EN İYİ TATİL

  • Sınıfının birincisi Icon of the Seas, aile tatilleri için çıtayı yükseltiyor. Yeni heyecanlar ve harikalarla dolu , bir deniz yolculuğundan daha fazlası. Aileler için inşa edilen yeni alanlar da dahil olmak üzere yeni maceralarla dolu muhteşem bir tatil.
  • Gemilerdeki En büyük su parkında kendinizi kaybetmeye hazır mısınız ? Benzersiz ve nefes kesici 6 adet kaydırak ile denizin üstünde keyifli anlar yaşayın. Tırmanma duvarlarında cesaretinizi keşfedin. Ailenizle ve sevdiklerinizle kendinizi sınırsız imkanlarla büyütülmüş oyun alanlarına kaptırın. 

DENİZLERDEKİ EN BÜYÜK SU PARKI

  • Denizlerdeki en büyük havuz, ilk sonsuzluk havuzu ve filomuzdaki ilk havuz içi bar da dahil olmak üzere 7 havuz arasından seçim yapabilirsiniz. En sevdiğiniz tropikal içeceği alın, arkanıza yaslanın ve döndüğünüz her yerde suyla güneşi içinize çekin.

İKONİK KEYİFLER

Charlotte Amalie, St.Thomas 

Puerto Costa Maya, Meksika 

Cozumel, Meksika

Perfect Day at Cococay, Bahamalar 

Detaylı Rota Bilgisi İçin Tıklayınız

İÇ KABİN

DIŞ KABİN

  • Teknoloji ve sanat hayranlık uyandıran yeni Icon of the Seas'de birleşiyor. Sizde bu muhteşemliğin yeniliğine kapılıp gidin.
  • Karayipler harikalarında kıyıdan kıyıya gezerken, deniz kenarının ve muhteşem manzaraların fotoğraflarını çekebilir, alışılmışın dışında bir anı kütüphanesi oluşturabilirsiniz.


  • Kapınızın hemen dışarısındaki balkon manzarası ile kendinizi bambaşka bir dünyada, cennetten kesitler izlermiş gibi hissedin.


BİLGİ ve REZERVASYON FORMU
  • Sınıfının birincisi Icon of the Seas, aile tatilleri için çıtayı yükseltiyor.Yeni heyecanlar ve harikalarla dolu bir deniz yolculuğundan daha fazlası. 
  • Gemilerdeki en büyük su parkında kendinizi kaybetmeye hazı mısınız ? Benzersiz ve nefes kesici 6 adet kaydırek ile denizin üstünde keyifli anlar yaşayın. Tırmanma duvarlarında cesaretinizi keşfedin. Ailenizle ve sevdikelrinizle kendinizi sınırsız imkanlara kaptırın.
  • Denizlerdeki en büyük havuz, ilk sonsuzluk havuzu ve filomuzdaki ilk havuz içi bar da dahil olmak üzere 7 havuz arasından seçim yapabilirsiniz. En sevdiğiniz tropikal içeceği alın, arkanıza yaslanın ve döndüğünüz her yerde suyla güneşi içinize çekin 
GEMİ BİLGİLERİ

BALKONLU KABİN

PERFECT DAY AT COCOCAY

  • Kendinize özel bir son derece muhteşem sahil günü seçin ve Perfect Day at CocoCay'e yapılan bir gemi seyahatiyle huzura erin. Unutulmaz mekanlardan birinde gevşemek için tercih edeceğiniz seçenekler sizi bekliyor. Beş farklı incecik kumlu plajda güneşin keyfini çıkarın.